Πολιτική επιστροφής χρημάτων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας από τα BOBO Pops, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση contact@bobo.cy ή να καλέσετε στο 99726789 για να συζητήσετε το υπόθεση σας. Ενδέχεται να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή, ανταλλαγή ή επιστροφή χρημάτων της τιμής αγοράς.

Επιστροφή και ανταλλαγή

Λάβετε υπόψη ότι λόγω του φθαρτού χαρακτήρα των προϊόντων μας και λόγω των δημόσιων κανονισμών και των κανόνων ασφάλειας των τροφίμων, μόλις ολοκληρωθεί η παράδοση, δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές ή ανταλλαγές λόγω του γεγονότος ότι ένας πελάτης άλλαξε γνώμη του συγκεκριμένου προϊόντος που αγοράσατε. Για αποφυγή αμφιβολιών, η παράδοση θεωρείται επίσης ότι έχει ολοκληρωθεί εάν & amp; όταν ο παραλήπτης δίνει οποιαδήποτε άλλη οδηγία (όπως να αφήσει τα προϊόντα χωρίς επίβλεψη στην μπροστινή πόρτα/πύλη) ως μορφή επιβεβαίωσης παραλαβής των εμπορευμάτων.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε επίσης να δεχτούμε επιστροφές σε δωροκάρτες.

Ζημιές και λανθασμένα προϊόντα

Ενθαρρύνουμε όλους τους πελάτες να λάβουν τη δέουσα προσοχή για να ελέγξουν την πληρότητα, την ποιότητα και την ακρίβεια των προϊόντων που παραδίδονται.

Ελέγξτε την παραγγελία σας κατά τη ρεσεψιόν και επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, ώστε να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε το ζήτημα και να το διορθώσουμε. Η μη αναφορά της καταστροφής κατά τη λήψη της παραγγελίας θα έχει απώλεια του καταναλωτή.

Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό, χαλασμένο ή εάν λάβετε λάθος είδος/ποσότητα αντικειμένων, θα έχετε το δικαίωμα είτε για πλήρη επιστροφή χρημάτων για τα αντικείμενα που επηρεάζονται είτε για ανταλλαγή/αντικατάσταση τέτοιων αντικειμένων χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα αυτά (i) δεν είναι ανοιχτά και στην αρχική του συσκευασία · (ii) διατηρούνται στην κατάψυξη στους -10 βαθμούς Κελσίου ή χαμηλότερα μέχρι να ληφθεί η τελική απόφαση από εμάς.

Επιστροφές χρημάτων

Θα σας ειδοποιήσουμε μόλις λάβουμε και ελέγξουμε το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε εάν η επιστροφή χρημάτων ή η ανταλλαγή εγκρίθηκε ή όχι. Εάν εγκριθεί, θα σας επιστραφεί αυτόματα ο αρχικός τρόπος πληρωμής. Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για την επεξεργασία και την αποστολή της επιστροφής χρημάτων από την τράπεζα ή την εταιρεία πιστωτικών καρτών σας.

Σε όλες τις περιπτώσεις, ενεργούμε με γνώμονα το συμφέρον σας & amp; θα λάβει όλα τα μέτρα για να διασφαλίσει την ικανοποίηση των πελατών 100%.

Για να ξεκινήσετε μια επιστροφή ή μια ανταλλαγή καθώς και για όλες τις άλλες σχετικές ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση contact@bobo.cy "